STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Cake Enduro Factory Team Cake 

Cake Enduro Factory Team, Robert Kvarnström och Emelie Dahl. Bild: Cake.

Svenska tillverkaren av lättviktsmotorcyklar presenterar Cake Enduro Factory Team, och välkomnar sina två första förare, Emelie Dahl och Robert Kvarnström. Förarna är först ut i det som ska bli ett expanderande internationellt team.

Teamet kommer att delta i några endurolopp under 2023 på den nyligen lanserade Bukk, och bygger vidare för en internationell debut med full kraft under våren 2024, med enduro- och terränglopp planerade över Europa och USA.

-Det känns fantastiskt att äntligen börja tävla för Cake. Efter de första testdagarna är Emelie och jag självsäkra, och vår enda ambition är att helt enkelt vinna loppen vi deltar i. Tidigare Kalk-lopp har mötts av andra känslor från andra deltagare, och att fortsätta tävla på riktigt är lika spännande och viktigt för att kunna påverka en stor del av gemenskapen inom motorsporten. Människor måste förstå att motorkraft inte nödvändigtvis är lika med snabba varvtider och detta kommer att bli det perfekta beviset, säger Robert Kvarnström, Cake Enduro teamledare och förare.