STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Cake tre nya hojar för unga förare

Klara, färdiga, kör! Bild: Cake.

Svenska Cake tillverkaren av lättviktsmotorcyklar som drivs med el har laserat tre nya tvåhjulingar för unga förare; Ready, Steady och Go. 

Trion ingår i Cake Kids Evolution Program, och målet är att stimulera spänningen och nöjet av att köra på två hjul, och bygga upp självförtroende bland de unga förarna från två till åtta år och uppåt.

Enligt Cake förbereder programmet dem gradvis genom att introducera mer komplexa tvåhjulingar allteftersom färdigheterna ökar. Det handlar om att successivt sätta takten och bygga upp förtroende, på ett sätt som är både säkert och inspirerande. Hojarna tar med barnen på en tvåhjulig resa, där de till en början bokstavligen kommer att använda sina fötter för att röra sig, innan de börjar använda pedaler och avslutar med gasreglage. 

Ready är en sparkcykel, lämplig från två år, och kostar från 2250 kronor. Steady är en MTB-bike med en växel, lämplig från fyra år, pris från 4000 kronor. Och, Go är en elektrisk terrängmotorcykel, lämplig från sex år, med en prislapp på 35 000 kronor. Alla tre modellerna går att beställa via www.ridecake.com.