STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Carmichael och Cervantes på Triumph-fabriken

Iván Cervantes och Ricky Carmichael på besök på Triumph-fabriken. Bild: Triumph. 

Som en del av den pågående utvecklingen av Triumphs nya plan för tävlingsmaskinerna i motocross och enduro besökte Ricky Carmichael och Iván Cervantes teamet på Triumph Factory för att granska och testa de senaste utvecklingsprototyperna.

Den främsta motocrossföraren genom tiderna, Ricky Carmichael, och femfaldige endurovärldsmästaren Iván Cervantes tillbringade den senaste veckan med Triumph motocross- och enduroteam i Storbritannien.

Enligt ett pressmeddelande fick de ett varmt välkomnande från Triumph-anställda och tog sig tid att träffa några passionerade fans. Sedan fick de ta del av utvecklingsworkshops med designteamet och testade de senaste prototyperna. Och, fortsatte i sin unika roll att ge ovärderlig feedback och input till projekt.

-Det har varit ett nöje att äntligen komma till Triumphs högkvarter. Att träffa alla på alla avdelningar, se hur det hela fungerar och få sätta namnen på dem som jag har jobbat med så länge. Jag har varit otroligt imponerad genom hela projektet, ända från mitt första test med teamet i USA, och det är fantastiskt att se hur stora framsteg de gjort hittills, säger Ricky Carmichael.