STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

CMoto gör TFT-skärmar till äldre hojar

TFT-skärmen Corbit. Bild: CMoto.

TFT-skärmar och GPS-navigering finns idag på många instegshojar och mellanviktsmaskiner. De som kör äldre motorcyklar med analog mätare eller äldre digitala enheter kan snart växla upp. CMoto är ett start-up-företag med bas i Tyskland som utvecklar fem TFT-skärmar för eftermarknaden. Här kommer att finnas något för alla smaker. Som till exempel den runda Corbits med sin minimalistiska och enkla layout.

Alla modeller kommer med Bluetooth, Wifi, GPS-navigering, vilket gör att föraren kan ta emot radarvarningar, chattmeddelanden, aktuella väderprognoser och strömning av musik. Varje enhet har en styrmonterad kontroll och användare kan anpassa instrumentbrädans layout och funktioner för att passa körstilen. Några skärmar har röstassistentfunktioner och GPS-stödda larm- och spårningssystem.

Den anslutna tekniken tillåter även flera CMoto-användare att ansluta upp till fyra kommunikatorutrustade hjälmar via TFT:s smarta kontrollcenter. 

CMoto fortsätter att utveckla plattformen samtidigt som företaget driver en crowdfunding-kampanj. 

Installationen är enligt tillverkaren enkel med CMotos matchande adaptrar, Plug & Play. Oavsett om det är en enkel plugg eller CAN-system är båda möjliga. 

Här kan du läsa mer: www.cmoto.eu