STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati återöppnar sitt museum 21 april

Ducati-museet i Borgo Panigale. Bild: Ducati.

Verksamhet har varit begränsad sedan starten av coronapandemin men med begränsningar som lättar över hela Europa kan museet nu öppna igen. 

Den 21 april slår Ducati-museet i Borgo Panigale åter upp portarna, nu med en ny specialutställning. Under en begränsad tid kommer Ducati 750 Imola att läggas till samlingen av 42 motorcyklar. Det här är maskinen som Paul Smart vann Imola 200 1972 med.

Museet håller öppet från 09:00 till 18:00, måndag-söndag, förutom onsdagar då museet håller stängt. Måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar så kommer man att genomföra två guidade turer, förmiddag och eftermiddag. 

Biljetter är begränsade, och bokning måste göras innan på nätet. Biljettpris cirka 170 kronor, och en Factory Tour kostar runt 320 kronor. 

Inträde till museet kräver dock att besökarna bär en ansiktsmask och håller en meters avstånd till andra besökare.

Det kommer även att finnas en ny virtuell rundtur för de som inte kan ta sig till museet, eller som en förhandsvisning inför ett planerat besök. De virtuella rundturerna kommer att vara tillgängliga från den 21 april och är kostnadsfria.Mer information hittar du här på Ducatis hemsida: 

https://www.ducati.com/ww/en/borgo-panigale-experience?tab=Visit