STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati Diavel for Bentley

Ducati Diavel for Bentley. Bild: Ducati.

Ducati och Bentley har tillkännagivit en ny motorcykel i begränsad upplaga, som hyllar det bästa från båda ikoniska märkena: Ducati Diavel for Bentley. Det första samarbetet mellan de två varumärkena.

Född ur kollaborationen länkar projektet Ducati och Bentley med en vision om prestanda, hantverk och exklusivitet. Resultatet är en sammansmältning av teknik, stil och prestanda. Ducati Diavel for Bentley finns i en numrerad och begränsad upplaga av 500 motorcyklar, inspirerad av Bentley Batur och byggd på den tekniska basen av Ducati Diavel V4. 

Förutom de 500 exemplaren finns även ytterligare 50 exemplar som går under namnet Diavel for Bentley Mulliner, vilka är reserverad för Bentley-kunder.

Kunder som får möjligheten att göra hojen ännu mer unik. Det genom direkt samarbete med designers av Centro Stile Ducati, köparna kan konfigurera sin Diavel för Bentley Mulliner med olika färger för sadeln, bromsok fram, kolfiberdelar och fälgar. Pris Diavel for Bentley 750 000 kronor och 930 000 kronor för Diavel for Bentley Mulliner.

Här kan du läsa mer: https://www.ducati.com/se/sv/bikes/diavel/diavel-for-bentley