STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati ger vingar till Streetfighter V2

Ducati Streetfighter V2 med två extra vingar. Bild: Ducati.

Ducati har lanserat ett nytt set av tillbehör för sin Streetfighter V2. För de som vill öka den kraftfulla stilen finns nu nya Performance-tillbehör. 

Vingarna är gjorda av kolfiber, och detta är det grundläggande temat för Ducatis tillägg i sortimentet av tillbehör. Det finns även kolfiberskydd fram och bak, stötdämparskydd bak, instrumentpanelskåpa, nummerskyltshållare och avgaskåpa i kolfiber och titan. Ducati har även samarbetat med Rizoma för att skapa CNC-bearbetade tillbehör i aluminium, inklusive speglar, bränsletanklock och behållare för broms- och kopplingsvätska.

Därtill finns det ett ”Sportpaket” för Streetfighter V2, som kommer att inkludera kolfiberskylthållaren, styrets motvikter, tanklock, broms- och kopplingsspakar och LED-indikatorer. Akrapovic har också de haft en roll, där Ducati säger att den nya titanenheten för Streetfighter V2 endast är avsedd för bananvändning och gör maskinen ”ännu mer unik och spännande.”

Du kan virtuellt konfigurera din egen V2 Streetfighter på Ducatis hemsida, här: https://configurator.ducati.com/bikes/ww/en/streetfighter/