STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati Multistrada V4 RS

2024 Ducati Multistrada V4 RS. Bild: Ducati.

I det fjärde avsnittet av webbserien World Première 2024 presenterar Ducati den nya Multistrada V4 RS, den sportigaste, mest sofistikerade och exklusiva Multistrada som någonsin skapats. Tillverkad i en numrerad serie är Multistrada V4 RS det senaste tillskottet i familjen som firar tjugoårsjubileum i år och är utrustad med Desmosedici Stradale-motorn, härledd från Panigale V4-motorn.

Multistrada V4 RS är en modell där varje komponent, varje detalj – från det elektroniska paketet utrustat med radarteknik till den mycket lätta bakramen i titan – valdes med ett enda mål: att skapa den sportigaste touringmotorcykeln någonsin. Den mest spännande Multistrada som någonsin skapats av Ducati. Modellen är den enda i familjen som använder 1103 kubik Desmosedici Stradale-motorn. 

I denna konfiguration, Euro 5+-homologerad, utvecklar motorn en maximal effekt på 180 hästkrafter, med limiter vid 13 500 varv per minut. Detta värde valdes för att garantera sportprestanda samtidigt som den bibehåller balansen som alltid har utmärkt Multistrada V4. Cirka pris 394 900 kronor.

Här kan du läsa mer: www.ducati.com/us/en/bikes/multistrada/multistrada-v4-rs