STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati och Carrera glasögonkollektion

Ducatis MotoGP-förare Jack Miller och Pecco Bagnaia. Bild: Carrera Eyewear.

Inför MotoGP-säsongen 2022 gick glasögontillverkaren Carrera med i Ducati Corses som officiell partner. Och, under de kommande fyra åren kommer logotypen för det prestigefyllda italienska märket att finnas på kåpan på Ducati Desmosedici GP.

Samtidigt ingår Ducati och Carrera ett globalt licensavtal för ett långvarigt partnerskap som resulterar i ett komplett utbud av solglasögon med dubbla märken och optiska bågar, speciellt designade för alla sport- och tvåhjulsentusiaster.

Denna speciella kollektion innehåller en serie solglasögon som ska ha hämtat sin inspiration från Ducatis supermaskin, Panigale V4.

Sammantaget finns fem modeller tillgängliga på Carreras webbplats, och i fyra olika färger. De flesta är kompatibla med receptbelagda linser. Ramarnas skalmar kommer att vara en tydlig referens till maskinens profil, vilket kommer att göra glasögonen omedelbart igenkännbara.

Materialen som valts för kollektionen, såsom kolfiber och titan, ger liv åt lätta och tåliga modeller. Den subtila ergonomin och den glansiga färgbehandlingen på insidan av skalmarna är speciellt designade för att göra ramarna praktiska att använda under en hjälm. Alla ramar kommer att ha dubbla Ducati- och Carrera-logotyper.

Prisintervallet ligger mellan 1225 och 2000 kronor.