STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati på vägen, med pedaler

Nya Ducati Futa, landsvägscykel. Bild: Ducati.

Ducati Futa är den första pedalassisterade landsvägscykeln i Ducati E-Bikes sortiment: en högpresterande e-road för dig som vill träna, ha kul och trampa till sin fulla potential. Allt enligt den italienska tillverkaren. 

All Mountain MIG-S tar i år ett viktigt steg när det kommer till utveckling tack vare den mer högpresterande Shimano EP8-drivenheten och uppdaterade komponenter.

Därtill kommer en ”Limited Edition”-version av e-enduro TK-01RR. Nu med ännu mer sofistikerade komponenter för att uttrycka cykelns fulla potential i nedförsbackar

Giorgio Favaretto, chef för Ducati E-Bikes-verksamheten säger i ett pressmeddelande: 

-Ducati E-Bikes-projektet föddes 2019 och satte sig omedelbart som mål att erbjuda cyklar med pedalhjälp för att leva unika och minnesvärda upplevelser. Uppdateringarna av befintliga modeller och presentationen av den nya Ducati Futa ger en ytterligare skjuts i denna riktning, och utgör ett ännu mer komplett och högpresterande sortiment av elcyklar för 2022. I synnerhet tillåter inkluderingen av Futa oss att välkomna nya entusiaster till vår familj.

Även Futa kommer att finnas i en begränsad upplaga, tillgänglig i endast 50 numrerade exemplar. Skapad för den som letar efter en e-vägcyckel med ännu mer sofistikerad standardutrustning som gör cykeln ännu lättare, 12,2 kilo.