STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati presenterar 2024-design i Madonna di Campiglio

Bagnaia, Bastianini, Bautista, Bulega. Bild: Ducati.

Idag presenterades de officiella teamen för Ducati i MotoGP och WorldSBK i Madonna di Campiglio under parollen ”Campioni in Pista”. Samtliga förare med efternamn som börjar på B; Bagnaia, Bastianini, Bautista, Bulega.

Den tvåfaldige världsmästaren Francesco Bagnaia kör vidare med nummer 1 på sin motorcykel för fjärde året i rad. Stallkamraten och landsmannen Enea Bastianini har fullt fokus framåt efter en skadedrabbad säsong 2023.

Truppen från Borgo Panigale visades för första gången den nya designen på Desmosedici GP-maskinerna för årets upplaga av MotoGP.

I kategorin Superbike kommer Alvaro Bautistas Panigale V4 R även den vara prydd med nummer 1, att ackompanjeras av Ducati med nummer 11 av den regerande Supersport-världsmästaren Nicolò Bulega, som gör sin debut i klassen.

Under presentationen introducerades den nya Ducati Corse Sporting Director, Mauro Grassilli. Paolo Ciabatti, den nya chefen för Ducati Corse Off-Road Division, intog scenen för att för första gången presentera Ducatis nya motocrosscyklar, som kommer att köras åt de niofaldiga motocrossvärldsmästarna Tony Cairoli och Alessandro Lupino.

På onsdag är det dags för Marco Bezzecchi och Fabio Di Giannantonio att avslöja en ny färg när det omdöpta Pertamina Enduro VR46 Team startar sin säsong.