STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini. Bild: Ducati.

En numrerad och begränsad upplaga av 630+63 enheter, inspirerad av den superpresterande Lamborghini Huracán STO och byggd på den tekniska basen av Panigale V4 S 2023. Kännetecknad av extremt aggressiva former, speciella och lätta komponenter och en dedikerad färg; Verde Citrea/Arancio Dac, en av de specifika färgkombinationerna i Huracán STO. En supersportbil skapad med det enda syftet att erbjuda alla sensationer av sportkörning och tekniken hos en riktig racerbil i en modell som är godkänd för vägkörning.

Hojen är den mest attraktiva och exklusiva Ducati Streetfighter som någonsin producerats. Funktioner i Lamborghini-stil har överförts till Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, med början på de smidda hjulen som är gjorda speciellt för denna motorcykel, med designen av Huracán STO. Den bakre fälgen har en enda låsmutter i titan, även den med Lamborghini-design. Här finns många detaljer som gör modellen unik, bland annat att alla kolfiberkomponenter som främre stänkskyddet, buktråget, kylarskyddet, vingar, tanklocket och bakdelen är tillverkade med samma struktur som syns på supersportbilar från företaget Sant’Agata Bolognese. 

Förutom de 630 exemplaren kommer en numrerad serie med 63 enheter vara reserverad för speciella Lamborghini-kunder som kommer att ha möjlighet att konfigurera hojen med karossfärger och fälgar som är identiska med bilen de äger.

Kunderna kan även komplettera sitt inköp med en begränsad upplaga hjälm och personlig utrustning, allt i motorcykelns färger.

Rekommenderat cirka pris från 673. 000 kronor.