STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati visar upp XDiavel Nera i Milano

En av 500 XDiavel Nera. Bild: Ducati.

XDiavel Nera är en numrerad utgåva som kommer i produktionsserie på 500 enheter. Extra extravagant och extra exklusivt. Scenen för den globala avtäckningen av Ducati XDiavel Nera var Poltrona Frau Flagship Store i Milano, Italien. Och, modellen är den senaste motorcykeln i begränsad upplaga från Borgo Panigale. 

XDiavel Nera är född ur ett samarbete mellan Ducati och Poltrona Fraus Interiors in Motion Business Unit. Minst sagt en unik motorcykel som blandar prestanda med en skräddarsydd karaktär och stil.

Färgen har Ducati döpt till ”Black on Black”, men det som skiljer Nera från de vanliga XDiavels är det lyxiga hantverket från Poltrona Fraus. Den speciella sitsen är tillverkad av Pelle Frau, ett mjukt naturligt läder som garvats för hand. Materialet är inte bara lyxigt, utan det är också klätt på ett säte som har en bredare bas och ett ryggstöd, vilket förenar komfort och stil på denna powercruiser. Ägare kan beställa en dedikerad jethjälm i samma färg som hojen. 

XDiavel Nera är tillgänglig hos Ducati-återförsäljare, där Nera ansluter sig till resten av XDiavel-sortimentet som inkluderar XDiavel Dark och XDiavel S.