STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati World Première 2023

Precis som under senare år kommer även 2023 Ducati World Première att presenteras över sju avsnitt, med start den andra september inför MotoGP i San Marino. Och, där varje del har en egen produktlinje. Den sista presentationen publiceras strax före EICMA i Milano, den sjunde november. Traditionsenligt har den italienska tillverkaren gett varje avsnitt en titel, som ger en kryptisk ledtråd.

Ducatis världspremiär 2023

2 september, avsnitt 1: The Unexpected

15 september, avsnitt 2: Ready for More?

29 september, avsnitt 3: Unlock Earth

7 oktober, avsnitt 4: This is Racing

20 oktober, avsnitt 5: Push Forward

28 oktober 2022, avsnitt 6: Dare to be Bold

7 november, avsnitt 7: Next Gen Freedom

Det sista avsnittet kommer att vara en modell som förhandsvisades för besökare under World Ducati Week, en rapport från Moto.it avslöjar att den nya modellen är nästa generation Ducati Scrambler. Vi kan även få se en ny Panigale V4 R och Ducati Monster SP. Och, ett avsnitt kan vara reserverat för en eldriven hoj. 

Ducati avslöjade i juni detaljer om sin V21L MotoE-racer. Avsnitt 1 är satt till före sista omgången av 2022 FIM Enel MotoE World Cup så kanske The Unexpected visar upp en elhoj. Ducati kommer inför 2023 att ersätta Energica som ensam leverantör för den eldrivna klassen i MotoE. 

De flesta av Ducatis 2022-modeller återvänder, med manualerna som inte indikerar några betydande förändringar. Det finns dock några modeller som än inte har 2023-manualer; Panigale V4 R och 803 kubik Scramblers.

Diavel- och Streetfighter V4-familjerna har inte lagt till 2023-modeller på Ducatis webbplats, vilket gör modellerna till de främsta kandidaterna för att vara en del av Ducatis världspremiär 2023.