STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

En liten eldriven godsak för staden

Piaggio 1 Active

Piaggio 1 Active är en elektrisk skoter, redo för mobilitet i staden. Med Piaggio 1 startar koncernen upp med en ny generation skotrar. Men, som fortfarande är förankrade i det förflutna när det gäller design och prestanda. Det samtidigt som man blickar framåt, med fokus på gröna motorer och ännu mer teknik.

1 Active drivs av en elmotor integrerad i bakhjulet med en effekt på 2 kW med en topphastighet på 60 kilometer i timmen. Batteriet är placerat under sadeln. Enkelt att lyfta ur på några sekunder, för att ladda hemma eller på jobbet. Räckvidden ligger på 85 kilometer i Eco-läge, och 66 kilometer i Sport-läget. 

Skotern har även backväxel, vilken endast funkar när fordonet står stilla för att underlätta förflyttning i trånga utrymmen. Vikt 94 kilo.

Enligt tillverkaren kommer skotern med ett gediget chassi och en hög nivå av komfort samt omfattande teknisk utrustning, som inkluderar digital färginstrumentering, LED-lampor, ett nyckellöst system och ett stort fack under sadeln för hjälmen.