STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

En naken boxare i brittisk kostym

Bandit9:s nya Supermarine ser ut att vara avsedd för resor ovan jord. Men, inspirationen kommer från havet. Företaget med bas i Vietnam visar upp sitt mest ambitiösa projekt hittills. Supermarine kommer med 400 skräddarsydda komponenter, alla tillverkade internt.

Det lätta chassit är både ett konstverk och ren ingenjörsutveckling. Utvecklat från grunden för att klara krafter, och se bra ut. Den moderna Triumph Twin Engine är en brittisk arbetshäst med sofistikerad tuning som gör Supermarine redo för uppdrag på vägen. 

Supermarine Stealth Class levereras med 900 kubik genererar 73 hästkrafter vid 7500 var per minut och har en toppfart på 193 kilometer i timmen. Carbon Class kommer med 1200 kubik som producerar 102 hästkrafter vid 7250 varv per minut och har en toppfart på 210 kilometer i timmen.

Drömmer du om en Supermarin så måste du kontakta företaget för en prislapp på hojen. Men, baserat på tidigare skapelser kan priset hamna över 260 000 kronor. Leveranserna börjar i december 2021.Här kan du läsa mer och framför allt titta på alla spektakulära bilder: www.bandit9.com