STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ettan är här!

Jajjemänsan… Nu har numero uno av MC-Folket garanterat tagit sig till allas brevlådor. I det här numret kan du bland annat läsa om följande. Häng med…

Vi drar rakt ut i spenaten och testar tre grusnjutare. KTM 690 Enduro R, AJP PR7 och Aprilia Tuareg 660 ska rastas på grusvägar långt ifrån bebyggelsen.

Vespa GTS Super är bara en i ett helt nytt modellprogram. På plats i Rom får Jeanette Smårs chansen att testa den både inne i staden och ute på lite större vägar där den får sträcka ut.  

En era och epok inom SMC är till ända. Maria Nordqvist anställdes på SMC den första december 1999. 23 år senare tackar hon för sig som politisk sekreterare.    

Roger Berzell och Dominique Faymonville tar plats på SMC:s kansli i Borlänge. Berzell som nationell samordnare och Faymonville tar över som politisk sekreterare.

En viktig del i att gjuta framtiden för motorcyklister är att intressegrupper för fram sina ståndpunkter till beslutsfattare. Och, det är i möten som saker och ting händer. Därför arbetar SMC både nationellt och internationellt, och har representanter i bland annat FIM och Fema.

Häng med till ett Spanien som vi sällan eller aldrig hör talas om. Ulf Svedberg tar oss med till den spanska nordliga kusten med sina fyra regioner.

Lägg sedan till Knutten, hur du förbereder hojen inför vintern, ett möte med Bo Jensen, SMC Travels fantastiska reseprogram och mycket, mycket mer.

Detta är bara några av de reportage du hittar i senaste numret av MC-Folket. Vill du också få den i brevlådan? Såklart du vill… Då är det bara att bli medlem i SMC. Förutom MC-Folket får du mängder med andra rabatter som snabbt tjänar in medlemspengen åt dig. Medlem blir du här!