STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ewan McGregor och Moto Guzzi  

Ewan McGregor i den senaste Moto Guzzi V100 Mandello-kampanjen. Bild: Moto Guzzi.

Den nya videon går under namnet On to the next journey, och är inspelad i Kalifornien med 35 mm film som ger känslan av den gamla goda Hollywood-tiden.

I den här senaste Moto Guzzi V100 Mandello-kampanjen berättar skådespelaren om passionen som knyter honom till Moto Guzzi. Under ledning av Duncan Winecoff visar produktion en stark självbiografisk prägel, där resan är en metafor för livet.

Skådespelaren är inte bara en djup finsmakare och samlare av motorcyklar, utan är även en genuin Moto Guzzi-entusiast, så mycket att alla historiska motorcyklar som dyker upp i kampanjen kommer från hans personliga samling och har blivit en integrerad del av berättandet.

Människor bygger sin identitet i relation till föremål och minnen, som i sin tur utgör deras känslomässiga bagage. Deras känslomässiga historia är med dem genom deras liv, och det hjälper dem att projicera sig själva i det okända, i ständig balans mellan dåtid och nutid. 

På samma sätt representerar V100 Mandello höjdpunkten av en hundraårig historia, rik på innovation och hantverk. Det är framtidens Moto Guzzi, men den är designad och byggd på den solida grunden för ett unikt förflutet.

Här kan du se filmen: https://youtu.be/q2TpzDMTViQ