STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Femman äntligen här!

Nu har nummer fem av MC-Folket hunnit tagit sig till medlemmarnas brevlådor i hela vårt avlånga land. I det här numret kan du bland annat läsa om…

Säsongens hojmode. Kanske funderar du på hur du ska klä dig i sommar och funderat på att köpa nya hojkläder. Våra modeller ger dig några förslag på hur du kan se ut på hojen.

Elhojen RGNT tillverkas i Anneberg utanför Uddevalla. I fabriken skruvas det ihop hojar för brinnande livet. Vi får möjlighet att ta ut nya RGNT The No.1 Scrambler på en testrunda så den får visa vad den går för.

Ducati Multistrada V4 Rally har allt man kan önska sig och lite till, både när det gäller teknik och körglädje. Häng med Magnus Klys till Sardinien på provkörning.

Opus portabla besiktningsstation ska avhjälpa problemet med allt för lång väg för att besikta hojen. Norra Sverige får möjligheten till att börja med.

Custom Motor Show på Elmia i Jönköping lockade över 91 000 besökare. I SMC:s monter var det full fart från morgon till kväll med medlemmar som ville snacka hoj och SMC.

Vill du också få MC-Folket i din brevlåda så bli medlem i SMC bums. Det blir du här!