STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Femte gången gillt för Riksträffen

Upplaga nummer fem av Riksträffen skulle gått 2020. Det blev inget av med det. Inte heller 2021. Nu försöker vi igen 2022. Funkar det blir det femårsjubileum i år i stället. Vi vidareutvecklar konceptet och gör kurserna, turerna och föredragen ännu bättre. Nytt för i år är att du kan testa att köra elmotorcykel. Självklart blir det även provkörningar av andra olika hojmärken och partystämning med gemytlighet på kvällarna. Bokningen är öppen!

Fredagen den andra september till söndagen den fjärde september är det alltså dags igen att träffas på Romme Alpin och umgås, köra hoj, skjuta hagelbrakare, gå tipspromenad, köra Knix, partaja, dansa och kanske plocka svamp, vem vet.

Nytt för i år är att vi ska ha ett antal olika hojmärken med hojar som drivs med elektricitet i stället för bensin för provkörning. Energica kommer med sina modeller och Harley-Davidsson är redan klara.

-Allt för att låta knuttar och knuttor testa hur det fungerar. Jag kan lova att det är drag i hojarna och det ska bli jättekul att höra vad de som testar tycker om det drivmedlet i stället för bensin. Naturligtvis kan man även testa hojar som drivs med bensin också och vi försöker självklart få med många av nyheterna för i år, säger Magnus Klys, Riksträff-general.

Romme Alpin ligger strax utanför Borlänge och erbjuder boende och gemytlighet i världsklass. Här finns både relax och gym och restaurangen tar emot samtliga riksträffare samtidigt. Bokar gör du på: alpin@rommealpin.se eller på telefon, 0243-795800. Du bor för låga 1930 kronor med all inclusive om du väljer att bo med polarna i fembäddsrum. Bor ni färre i rummet blir priset något högre. Kör du Knix på lördagen väljer du bort lunchen på lördagen eftersom du betalar för mat på banan och får då ett lägre pris. Samma sak med heldagsturen på asfalt på lördagen. 

Självklart kan du också välja att anlända på torsdagen. Hoppas vi ses!

Läs mer om allt som händer under Riksträffen här