STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

FSD 59 är ett koncept av Frank Stephenson

Projektmotorcykeln som går under namnet FSD 59. Bild: Frank Stephenson Design.

Det ledande globala designhuset Frank Stephenson Design har avslöjat sitt senaste designkoncept, FSD 59. En futuristisk motorcykel som kombinerar avancerad teknik, radikala designelement och oöverträffad funktionalitet.

Frank Stephenson Design har tidigare arbetat med projekt som rymdkapslar, eVTOL, superdatorer, superbilar, klockor, babyskydd med mera. 

Konceptet visas på den internationella bilmässan i Genève i veckan, där det förväntas dra till sig uppmärksamhet och beundran från allmänheten och branschen.

Designen av FSD 59 är resultatet av en rigorös och kreativ process som involverade att experimentera med olika arkitekturer och teknologier inom området elektriska och vätgasdrivna cyklar.

Designteamet syftade till att skapa en motorcykel som kunde anpassa sig till olika körstilar och preferenser, som sportmaskin, supersport-cruiser och avancerad pendlare. För att uppnå detta inkorporerade de element av anpassning och anpassningsförmåga, såsom justerbara styre, fotpinnar och sits. Hojen är lätt och smidig, utan att vara för aggressiv eller att kompromissa med komfort och säkerhet.

FSD 59 är inte bara ett koncept, utan en realistisk prototyp som har tillämpningar för den verkliga världen. Den har förmågan att ha en elmotor som levererar imponerande prestanda och effektivitet, samt en ren aerodynamisk design som minimerar motståndet och maximerar hastigheten. Maskinen har också en modulär batteri monocoque-plattform, en dynamisk vindrutevinkeljustering, en AR-aktiverad HUD och en monoblock kåpa, bland andra innovativa funktioner.

Designad för att tillgodose de olika behoven och önskemålen hos förarna, oavsett om de vill köra längs dalvägarna eller njuta av en helg på banan.