STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

H-D återgår till sina rötter

2021 Electra Glide Revival. Pressbild.

Harley-Davidson vrider åter fokus till sina kärnprodukter genom Icons Collection. 

Varje år kommer en ny ikon att göra debut och aldrig kommer fler än två motorcyklar att lanseras under ett och samma år. Först ut är 2021 Electra Glide Revival, som är en hyllning till 1969 FLH Electra Glide.

Det var 2018 som Harley-Davidson tillkännagav sin strategi More Roads, med fokus på att ”fostra ny förare” bland annat genom att ta sig in på nya marknader med mindre hojar och el-motorcyklar. 

Idag är More Roads-strategin i stort skrotad och primärt fokus är tillbaka till kärnprodukter som tungvikts- och touringmotorcyklar och därmed en återgång till varumärkesidentiteten.

Icons Collection tar sitt avstamp från specifika grundregler där varje hoj endast produceras en gång, förses med nummer och begränsas till 1 500 motorcyklar över hela världen. Därtill med en prislapp inom rimlig nivå jämfört med andra modeller samt att hojen lanseras för att fira ett särskilt viktigt ögonblick i företagets historia.

2021 Electra Glide Revival är packad med den senaste tekniken inklusive Reflex Defensive Rider Systems och Apple CarPlay och drivs av en Milwaukee-Eight 114-motor. 

Pris: 327 900 kronor.