STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Hållbara måltidsleveranser med Cake 

Den svenska tillverkaren av lätta elektriska motorcyklar, har utvecklat ett koncept för hållbara leveranser av färdigmat. Lösningen bygger på elektriska skotrar med eldrivna leveranslådor som håller maten vid önskad temperatur. Konceptet inkluderar även utbildade servitörer/servitriser som kör, och servar kunder vid deras dörr. Konceptet riktar sig till dedikerade restauranger och kök som investerar i sin egen direktleveranskedja.

De senaste åren har efterfrågan på hemleverans ökat, inte minst för färdigmat. Därtill behöver företagen möta kundernas förväntningar, som kräver att restauranger anställer sina egna förare och fordon med goda arbetsförhållanden.

Cakes grundare Stefan Ytterborn säger: 

-Vårt bidrag är att inspirera och erbjuda en fysisk plattform som möter dessa utmaningar.

Idag samarbetar Cake med svenska restauranger och piloten blir nu en permanent tjänst. Konceptet, som utvecklats gemensamt, omfattar anställda förare, fordonsplattformarna och lämpliga, motordrivna redskap för att hålla färdiga måltider vid önskad temperatur. Dessutom förser ett samarbete med hållbara utomhusmodemärket Houdini förarna med funktionella plagg.