STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Honda Hawk 11 

Nya Honda Hawk 11. Bild: Young Machine.

Efter veckor av rykten och teasers har Honda äntligen presenterat Hawk11 på den pågående motorcykelmässan i Osaka i Japan. 

På globala marknader har Honda Africa Twins plattform använts för andra populära maskiner som Rebel 1100 och NT1100. Nya Honda Hawk 11 är en retro caféracer som har samma motor som Africa Twin, 1084 kubik parallel-twin, och mycket av chassit är också hämtat från äventyraren. Men, några ändringar har införts för att passa profilen av en caféracer. Som Monza-kåpan, vilken liknar den för CB4 Interceptor Concept. Motorcykeln är utrustad med runda strålkastare med DRL och kromram, kompakt vindruta, runda backspeglar, spjutformade blinkers, lågt inställt styre och skulpterad bränsletank. 

Hawk 11 erbjuds med såväl manuell som DCT-växellåda. Skivbromsar i bak och fram, integrerad med ABS som standard. Här finns en rad avancerade funktioner som uppvärmda handtag, farthållare, gasreglage-by-wire-system, kurv-ABS och wheelie-kontroll. Flera körlägen, som inkluderar anpassningsbara alternativ baserat på körförhållanden. Digital pekskärmskonsol med Bluetooth-anslutning och navigering samt möjlighet att koppla upp smartphones för samtal, sms och musik.

Pris och när Hawk 11 kommer till återförsäljare återkommer vi med.

Bild: Young Machine.
Bild: Young Machine.
Bild: Young Machine.