STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Honda vinner Red Dot Design Award

Honda ADV350 I silver och rött. Bild: Honda.

Den japanska tillverkaren tar för tredje året i rad hem segern Red Dot Award.

Den första i raden kom 2020 för CBR1000RR-R Fireblade SP. Året efter prisades Forza 750, och nu fick både NT1100 och ADV350 den prestigefyllda utmärkelsen Red Dot Design Awards.

När Honda i oktober 2021 presenterade sin nya NT1100 levererade de en modern äventyrlig design, som prioriterar både komfort och stil hos sport-touringmaskinen. Hojen är designad av Maurizio Carbonara vid Hondas FoU-center i Rom, Italien.

ADV350 är inspirerad av den tidigare vinnaren Forza 750, och skotern vänder sig till ett brett spektrum av kunder med sin stil av ”New Urban Adventure”. Ett mindre syskon till Forza 750, men ADV350 erbjuder förbättrad markfrigång och ökad fjädring i båda ändar av maskinen.

Den årliga Red Dot-utmärkelsen hedrar excellens inom produkt-, varumärkes- och kommunikationsdesign från internationella företag. De vinnande produkterna avgörs av en jury bestående av 40 internationella experter som testar, utvärderar och diskuterar varje bidrag. Och, vinnarna visas upp i Red Dot Design Museum i det historiska Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland.