STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Indian FTR Black Swan av Brice Hennebert

Indian FTR Black Swan av Brice Hennebert. Bild Indian Motorcycles.

Indian Motorcycle och Workhorse Speed ​​Shop avslöjar nu den andra av de två specialbyggda Indian FTR. Den tidigare FTR AMA har vi redan presenterat här. Nu kommer Black Swan. Ett koncept som grundaren av Workhorse, Brice Hennebert, fick idén till för flera år sedan när han tävlade på Wheels & Waves. Och, precis som med den första maskinen AMA så hittar vi även här inspirationer från flera håll och epoker. Allt från 90-talets sporthojar till moderna GP-maskiner och även lite Porsche by Rauh Welt. 

– Ägaren till motorcykeln gav mig total frihet kring projektet, så jag pressade alla nivåer till mitt maximala. Det är vad som händer när jag har total frihet från uppdragsgivarna för ett projekt. Det är ganska unikt och det mest komplicerade bygget jag har gjort hittills, säger Brice i ett pressmeddelande.

Brice berättar vidare att han aldrig skulle ha uppnått en så komplicerad konstruktion på egen hand. 

-Så många av mina tidigare partners på Appaloosa hjälpte mig, liksom en mängd andra personer, och jag tackar dem alla. Jag har haft mycket glädje av att arbeta med det här projektet och jag hoppas att Black Swan ger ägaren, och alla som ser den, samma känsla.