STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Indian Pursuit och Cheiftain Elite

2023 Indian Pursuit Elite och Chieftain Elite. Bild: Indians. 

Indian Motorcycle introducerar Indian Pursuit till tillverkarens begränsade upplaga av Elite-klass av hojar, och man meddelade även återkomsten av deras ultrapremium Chieftain Elite. 

I pressmeddelandet säger Aaron Jax, vicepresident för Indian Motorcycle:

När vi först introducerade 2018 Chieftain Elite ville vi skapa ett erbjudande som inte bara var begränsat i kvantitet, utan exklusivt till sin natur med anpassade detaljer direkt från fabriken. Idag, med juvelliknande finish, representerar vår Elite-serie verkligen det bästa av det bästa och levererar ett uttryck som inget annat på vägen.

Med endast 150 maskiner tillgängliga över hela världen, markerar 2023 debuten för Indian Pursuit Elite, designad för förare som värdesätter resan lika mycket som destinationen. Utrustad med förstklassiga bekvämligheter och avancerad och förbättrande teknik för att uppnå en mer bekväm åktur.

2023 Chieftain Elite har en mer aggressiv stil med specialinspirerade detaljer direkt från fabriken. Med endast 175 hojar tillgängliga globalt är Chieftain Elite en begränsad konstruktion och mycket exklusiv.