STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Indian Riders Fest 2024!  

Indian Motorcycle och Indian Riders Fest 2024 är stolta över att tillkännage en uppsjö av spännande programhöjdpunkter för att fira årets “Back In Time”-tema. IRF24 tar med motorcykelentusiaster på en uppslukande och nostalgisk resa genom 70-, 80- och 90-talen och syftar till att föra samman förare och fans från världens alla hörn för att bekräfta sin position som en av de mest betydelsefulla sammankomsterna av motorcykelentusiaster globalt.

Med utgångspunkt i framgången 2023 där ett rekordstort deltagande av över 3000 personer från 39 nationaliteter kom till České Budějovice i Tjeckien, har en extra dag lagts till i 2024 års upplaga av IRF från 13–16 juli.

IRF24 är en viktig destination för märkets motorcykelförare där passion och äventyr möts för en oförglömlig upplevelse. Programmet är fullspäckat med spännande aktiviteter, exklusiva produktutställningar och åkattraktioner för en musikfylld helg med äkta vänskap och öga mot öga interaktioner bland indiska motorcykelentusiaster från hela världen. Allt enligt tillverkaren.