STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Indians fabrik öppnar åter för besökare i sommar

Inifrån fabriken i Spirit Lake, Iowa. Bild: Indians.

Planerar du en resa till USA i sommar, och är i trakterna av Iowa så kan du besöka Indians motorcykelfabrik i Spirit Lake. Nu öppnar man igen för guidade turer efter att ha haft stängt under två år på grund av coronapandemin. Under de två senaste åren kunde man dock virtuellt besöka Indian Motorcycle Experience Center. 

Men, nu öppnar man portarna till fabriken och det är en perfekt tur för alla som är intresserade av att lära sig mer om Indian Motorcycle, dess historia och fabriken. 

Något datum är inte spikat men tidningen Sioux City Journal skriver att guidade fabriksvisningar bör återvända någon gång under sommaren 2022, om allt går enligt planerna. 

Förutom att lära sig om motorcyklarnas historia, tas deltagarna igenom olika delar av monteringsprocessen, från att montera motorn till den färdiga maskinen. Intill fabriken ligger Indian Motorcycle Experience Center, där både moderna och historiska hojar visas upp. 

Turerna är gratis och tar vanligtvis mellan 40 minuter och en timme.

Innan besöket ska deltagare registrerar sig i förväg genom att antingen ringa eller skicka ett e-postmeddelande till factorytours@indianmotorcycle.com

Här hittar du all information https://www.indianmotorcycle.com/en-us/spirit-lake-manufacturing-facility/