STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Justin Bieber X Vespa är här  

Justin Bieber X Vespa. Bild: Piaggio.

Popstjärnan Justin Bieber har satt sin prägel på den ikoniska Vespa-skotern i ett samarbetsprojekt på uppdrag av det italienska skotermärket Piaggio.

Vespan kommer i en begränsad upplaga, och Bieber är den senaste i en lång rad av kända namn att ta fram designen på den klassiska skotern för en ny generation.

Hans X Vespa är designad för att ”reflektera hans kreativitet” och enligt Piaggio i deras officiella pressmeddelande är skotern unik, avsedd att bli ren inspiration.

Bieber säger i ett pressmeddelande:

-Första gången jag åkte Vespa var någonstans i Europa, förmodligen antingen i London eller Paris. Jag minns bara att jag såg en Vespa och tänkte ”jag vill köra en sådan”. Och jag hade det så bra, vinden bara flög genom mitt hår, friheten. Det var kul. Jag älskar Vespa, och att samarbeta med ett så klassiskt varumärke är så coolt. Att kunna uttrycka mig själv, vare sig det är genom konst, musik, bild eller estetik, att kunna skapa något från ingenting, det är en del av mig.

Modellen finns i 50, 125 och 150 kubik och inkluderar multifunktionell TFT-skärm, fulla LED-lampor och 12″” fälgar. Ett tillbehörspaket finns som innehåller en väska, ett par handskar och helt vit hjälm.

Här kan du se den officiella videon: https://youtu.be/hX_IyPibh0c