STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Kawasaki Ninja H2 SX 2023 

Kawasaki Ninja H2 SX SE 2023. Bild: Kawasaki.

Ninja H2 SX är Kawasakis mest avancerade Sports Tourer någonsin, och har enligt tillverkaren alla de högteknologiska funktioner man kan önska. 

Den ARAS-utrustade hojen drar nytta av adaptiv farthållare och Blind Spot Detection plus Kawasakis SPIN-infotainmentsystem som är integrerat i den nya 6,5-tums TFT-displayen i färg. Den stöder Rideology-appen med ett bekvämt gränssnitt för förare/motorcykel via Bluetooth och smartphone. En funktion för att varna för kollisioner framåt är inbyggd tillsammans med dubbla radarspecifikationer samt en nödstoppssignal som varnar efterföljande trafik vid plötslig inbromsning. 

Standard är nyckellös KIPASS-tändning, LED-kurvljus, övervakningssystem för däcktryck och Vehicle Hold Assist – som underlättar start i uppförsbacke.

Det innovativa tillägget Auto High Beam (AHB) är en kamerasensor som bedömer ljusstyrkan hos ljuset från framförvarande fordon, plus gatubelysning osv. AHB slår automatiskt på eller av helljus vid behov. För att systemet ska fungera måste dimmer/passageomkopplaren vara inställd på helljus och motorcykeln måste färdas över 20 kilometer i timmen i mörker. 

Färg Ninja H2 SX Metallic Diablo Black och Ninja H2 SX SE kommee I Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray. 

Säljstart februari 2023 och priset för Ninja H2 SX är 276 400 kronor och Ninja H2 SX SE har en prislapp på 309 400 kronor.