STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Kawasakis utbud av offroad 2023 

Nya Kawasaki KX250 2023. Bild: Kawasaki.

Kawasakis nya offroad-motorcyklar för nästa år har presenterats, det är ett omfattande utbud för både professionella förare och nybörjare. 

För de som precis börjat köra finns KLX110R respektive KX65. Den fyrtaktade KLX har en 4-växlad växellåda med automatisk koppling. Tvåtaktaren KX65 är legendarisk och vunnit flera tävlingar och mästerskap.

Även KX85-hojarna, som låg- och höghjuling, är tvåtaktare. Vätskekyld motor och utrustade med Kawasakis Uni-Trak-fjädring.

För 2023 kommer tävlingsmaskinen KX250 med en mängd uppgraderingar som gör den enorma kraften mer tillgänglig genom en ändring av insprutaren i inloppskanalen plus ändringar av ventilstorlek och lutning. Den låga kraften förbättras tack vare en längre avgasrörsdel. Därtill ett bredare bakdäck och växelförändringar i första och andra växelförhållandena samt förbättringar av fjädringen.

I den övre delen av sortimentet finns KX450, den mest kraftfulla crosshoj som Kawasaki någonsin har tillverkat och som skapades för att dominera i offroadsportens övre skikt.