STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Koncepthojen V90 TTL från Moto Guzzi

Koncepthojen V90 TTL. Bild oberdanbezzi.artstation.com

Moto Guzzi kommer med uppdateringar på löpande band för modellåret 2021 av V7, V9 och V85 TT och nyligen släppte den italienska tillverkaren en teaser i form av nya V100 Mandello för nästa år.

Nu har den välkända motorcykeldesignern Oberdan Bezzi tagit fram en konceptmaskin under arbetsnamnet V90 TTL. Motorcykeln har byggts på den klassiska stylingen av äventyrshojen V85 TT, men gett den en mer strömlinjeformad design. Det gör att vilket motorcykeln mer ser ut som en enduromaskin redo för terräng, samtidigt som den behåller sin retrostil. Bezzi noterar dock att hans konceptuella V90 TTL är en mer prestationsorienterad maskin utformad för aggressiv terränganvändning, i motsats till en bekväm touring.

När det gäller prestanda har V90 TTL en motor som liknar konstruktionen för befintliga V85 TT, om än med vissa prestationsinriktade uppgraderingar. Bezzi säger att hans skapelse gynnas av en uppgraderad motor. I nuvarande kondition pumpar V85 TT ut 80 hästkrafter genom elektronisk bränsleinsprutning.