STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

KTM återvänder till EICMA 2023

KTM från EICMA 2019. Bild: KTM.

KTM har bekräftat att man deltar under EICMA-mässan för första gången sedan 2019. Den österrikiska MC-tillverkaren kommer att ställa ut vad de kallar ett “nytt monterkoncept” på mässan, men vilka nyheter som vi bjuds på återstår att se. 

KTM Sportmotorcycle Italias vd Tommaso Telaro säger i ett uttalande:

-Det är verkligen ett nöje att meddela att vi återvänder till EICMA under ett mycket viktigt år för oss. Vi anser att det är viktigt att vara närvarande i ett av de viktigaste branschevenemangen på den internationella scenen. Under de senaste åren har strategier där varit annorlunda, men under 2023 var det rätt att göra en ytterligare insats och vara närvarande. Med vårt deltagande skulle vi vilja sända en viktig signal till marknaden, till insiders och till allmänheten av entusiaster. 

Att KTM är mycket framgångsrika inom sporten värld har väl inte undgått någon med intresse för just motorsport. Förarna Kevin Benavides och Toby Price tog segern respektive andra plats i Dakar-rallyt, och i MotoGP plockar Brad Binder och Jack Miller vinster och pallplatser.

EICMA börjar tisdagen den 7 november och håller öppet fram till söndag den 12 november.