STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Tävla med KTM Design Your Duke

Bild: KTM.

Den österrikiska tillverkaren KTM uppmanar till kreativitet. Nu har du chansen att designa och skapa en modell från Duke-serien, från 125 till 890 R. Specifikt är det KTM 125 Duke, 390 Duke, 890 Duke, 890 Duke GP och 890 Duke R som är kvalificerade för designtävlingen som arrangeras av Rok Bagoroš. En stuntförare sponsrad av KTM, och den officiella ambassadören för Duke-serien.

KTM samarbetar även med Vectary som kommer att tillhandahålla programvaran så att deltagarna kan ta sina koncept och förvandla dem från tvådimensionella mönster till tredimensionella klistermärken som passar en Duke.

Vectary har skräddarsytt sin egenutvecklade 3D Studio-app för KTM Design Your Duke Contest som det centrala designgränssnittet. Det för att göra varje DUKE-design till en personlig upplevelse. 3D Studio-appen kan manövreras intuitivt för att se 3D-modellen från alla sidor och vinklar. När skaparen är nöjd med resultatet kan man slutföra sitt deltagande i tävlingen genom att exportera bilder från 3D Studio-appen och lägga upp dem på Instagram med hashtaggen: #DESIGNYOURDUKECONTEST.

Om du är intresserad av att delta i tävlingen hittar du alla information här på KTM:s hemsida:

https://www.ktm.com/en-int/ktm-world/design-your-duke-contest.html