STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

MIVV avgassystem för Triumph Street Triple

Nya Delta Race från MIVV. Bild: MIVV.

Den italienska tillverkaren MIVV erbjuder två varianter till Triumph Street Triple, från och med 2017 års modeller. Den Euro 5-godkända Delta Race och en racingversion, X- M5. Båda går under namnet ”Made in Italy” och finns med slip-on montering och positionering.

Delta Race möter design och teknik i ett avgassystem vars form går från konisk till sexhörning. Låg vikt och ökad effekt. Utöver formen är det många detaljer som gör stilen unik; karbonlocket, det dubbelnitade omkretsfästet och den solida bearbetade inloppsbussningen. Fördelarna: + 5,50 hästkrafter på maxvärdet, vid 11,88 varv per minut. Och, +5,90 vridmoment på maxvärdet vid 9 500 varv per minut. Ökningen på vikten är minimala -0,10 kilo. De finns i färgerna rostfritt stål och rostfritt stål/svart.

Modellen X-M5 är inte godkänd för körning på väg. Konfigurationen är för Street Triple RS och designad för förare som tävlar på banan. X-M5 Black är en ljuddämpare som representerar erfarenheten som MIVV förvärvade i världsmästerskapen. En konisk form och kompakt storlek. Fördelarna: + 2,90 hästkrafter maximal effekt vid 11 900 varv per minut. Och, + 3,5 Newtonmeter maximalt vridmoment vid 9 700 varv per minut samt 1,2 kilo viktbesparing.

På Youtube kan du lyssna på ljudet från Delta Racer: https://youtu.be/ts0fsAEf8ZE