STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Moto Guzzi firar 100 år i september i Mandello

I ett pressmeddelande skriver Moto Guzzi att man den andra helgen i september kommer att förvandla Mandello till det globala epicentret för motorcykelpassion, eftersom Moto Guzzi representerar ett oöverträffat arv av historia, teknologi, stil och lockelse, som kan engagera och spännande alla generation. Den italienska tillverkaren firar 100-årsjubileum i höst efter att ha tvingats missa jubileet förra året på grund av coronapandemin.

Mandello del Lario, som ligger strax nordost om Milano, var Moto Guzzis födelseplats, när märket grundades 1921. Sedan dess har Guzzi producerat motorcyklar för en mängd olika ändamål, från Grand Prix-racers till militärmaskiner, varav många kan ses i det nyligen återöppnade Moto Guzzi-museet, beläget i Mandello del Lario.

Guzzi World Days och Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally kommer att representera en naturlig attraktion för varje Guzzista, kommer att vara i fokus för firandet med en fullspäckad evenemangskalender som börjar torsdagen den åttonde september.