STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nästa generation XSR900 i retrostil

Nya XSR900 2022 i Legend Blue, cyan och gul med guldfärgad gaffel och hjul. Bild: Yamaha.

Inom Yamahas XSR Sport Heritage-serie är varje modell är en hyllning till några av de mest ikoniska motorcyklarna i tillverkarens historia.

Den första Yamaha XSR900 presenterats 2016 och nu är det dags att ta ytterliga ett kliv in i framtiden.

Hojen har den nya generationens aluminiumram i retro Deltabox-stil med den senaste roadsporttekniken. XSR900 är såväl estetiskt som tekniskt inspirerad av 1980-talet. En framgångsrik och betydande period i Yamahas historia.

Här finns den synliga racinginspirerade bränsletanken och ventilerade sidokåpor som ger spår till de ursprungliga tävlings- och sporthojarna. Maskinen drivs av en EU5 CP3-motor på̊ 889 kubik,  med högt vridmoment. Fullt utrustad med till exempel förarhjälpmedel; 6-axlars IMU, Traction Control, Slide Control, Brake Control och Lift Control.

XSR900 kommer att finnas tillgänglig i Legend Blue, cyan och gul med guldfärgad gaffel och hjul, samt även Midnight Black med röda highlights och svart gaffel och reglage. 

Leveranser till europeiska Yamahas återförsäljare kommer att påbörjas från och med tredje veckan i februari 2022. Priserna varierar beroende på̊ land. Kontakta din nationella Yamaha-distributör för fullständig information.