STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ninja ZX-10RR Winter Test Edition 2024

WSBK Kawasaki Racing Team förare Alex Lowes och Axel Bassani. Bild: Kawasaki.

Kawasaki Ninja ZX-10RR är en av de mest konkurrenskraftiga maskinerna i Superbike World Championship. För att fira denna framgång har Kawasaki lanserat en begränsad version av Ninja ZX-10RR, kallad Winter Test Edition. Inte första gången men denna görs extra speciell med endast 25 maskiner.  Var och en har designats och förberetts av ingen mindre än WSBK Kawasaki Racing Team (KRT) tekniska avdelning, och är anpassad till racingteamets rigorösa standarder.

Här finns en numrerad platta på tanken, samt ett avgassystem från Akrapovic. Ägarna får även ett VIP-pass för två personer för att besöka ett valfritt WSBK-race under 2024 som ger tillgång till paddocken samt Kawasaki Racing Teams VIP-avdelning och en guidad tur i KRT-boxen där de får träffa och hälsa på Team Greens förare Alex Lowes och Axel Bassani.

ZX-10RR Winter Test Edition har 214 hästkrafter tack vare en 998 kubik, vätskekyld, bränsleinsprutad, fyrcylindrig radmotor. Rekommenderat riktpris ligger på 372 000 kronor. Av de 25 exemplaren är tio reserverade för den franska marknaden.