STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Northbike välkomnar Ducati till Norrland

Tom Brander, VD på Northbike, ser fram emot att göra plats för Ducati i sina två butiker i norr. Bild: Northbike.

Northbike med sina två anläggningar i Umeå och Sundsvall har en tydlig vision om att ha landets mest kompletta sortimentsbredd på fritidsfordon. I butikerna idag finns snöskotrar, fyrhjulingar, vattenskotrar, mopeder, släpvagnar och motorcyklar.

Tanken är att erbjuda kunderna en helhetsupplevelse för alla motorintresserade. 

Nu blir Northbike ny återförsäljare av Ducati, i både Umeå och Sundsvall. 

– Vi har såklart länge sneglat med stor beundran på Ducati. Jag menar vem gör inte det? Vi själva tycker att Ducati är berättigad en plats i en butik som kan visa märket på det sättet de förtjänar. Det känns fantastiskt spännande och vi kommer att göra precis som vi alltid gör på Northbike. Nämligen satsa helhjärtat, stort och med ett enormt engagemang på det här, säger Tom Brander, VD på Northbike.

I ett pressmeddelande säger Tobias Persson, Brand manager på Ducati:

– Jag tror ingen i branschen har missat att Northbike sticker ut med sin ganska offensiva framtoning. De syns och hörs, och det finns en nerv och en passion i Northbike som är klockrent för Ducati. Det här kommer bli ett passionerat förhållande och jag tror att Northbikes kunder som har höga krav på kvalitet kommer att älska Ducati. Det här betyder ju också att alla som vill köra Ducati och bor i Norra Sverige äntligen får två ytterligare destinationer att serva sina motorcyklar på. Det kommer bidra till tillväxt i en spännande region. Norrlänningarna brinner för sina fordon precis som italienarna.