STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nummer fyra i brevlådan

Nu har nummer fyra av MC-Folket hunnit tagit sig till just din brevlåda. I det här numret kan du bland annat läsa om…

SMC hyr och startar upp nytt kansli i Danderyd. Ett kansli som ska innebära möjligheten att komma närmare politiken och myndigheter. 

En legend är tillbaka. Nya Honda Transalp levererar allt som de flesta förväntat sig. Den är lätthanterad och passar för flera olika underlag. Hojen är ny på alla punkter men knyter ändå an till arvet.

Nya Zero DSR/X är ett resultat av köparnas åsikter och önskemål. Den har en helt nyutvecklad motor och batteriet är kraftigare än tidigare.

Probike i Täby är landets äldsta Harley-butik. Nu är den även den nyaste i gänget. Men i de rejält tilltagna lokalerna finns inte bara Harley-Davidson utan även sju andra MC-märken. Lägg till det massor av tillbehör och kläder.

SMC School får idel lovord i den enkät som deltagarna fick fylla i efter genomförd kurs förra säsongen. Många förklarar också att de gärna kommer tillbaka.      

Alperna är fantastiska. Många pass har det blivit för Ulf, hans hustru samt vännerna Göran och Jenny. Helt plötsligt berättade Ole om ett pass som sällskapet inte kört. Jädra Ole. Detta måste åtgärdas.