STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nummer två har landat

Jajjemänsan… Nu har nummer två av MC-Folket hunnit tagit sig till just din brevlåda. I det här välmatade numret kan du bland annat läsa om följande…

SMC har nu framtidssäkrat kansliet i Borlänge. 54 solpaneler kan producera 21 000 kilowattimmar om året, nästan en tredjedel av elkostnaden i fastigheten. Dessutom finns det nu tjugo laddplatser på parkeringen vilka gör att SMC nu är en av de största laddstationerna i Borlänge. Tjohoo!

MC-mässan i Milano, Italien, blev mycket välbesökt. De flesta tillverkare var på plats och många nyheter fanns som vanligt att beskåda. Besöksantalet var så sanslöst bra att arrangörerna redan nu gjort klart med MC-mässan 2023.

Acem representerar MC-tillverkningsföretag och nationella branschorganisationer i Europa. I dessa tider av omställning händer mycket snabbt. Så, MC-Folket stämde av läget med Acem:s generalsekreterare Antonio Perlot under MC-mässan i Milano.

Moto Guzzi V100 Mandello S är ny från grunden upp. Guzzi har för första gången tillverkat en vätskekyld motor. Häng med när den fäller ut vingarna på hemmaplan.     

Joacim Boive är en äkta kämpe. I tonåren förlorade han sitt högerben på grund av cancer. Men en tidig kärlek till motorcyklar, och en pappa som peppade, gav honom drivkraft att ta sig an utmaningarna som väntade. Läs allt om mannen som lever med envisheten som drivkraft.

Många vet inte särskilt mycket om Själland. Häng med Uffe och Jenny Bergqvist samt två polare så får du reda på en hel massa du inte visste.