STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ny återförsäljare för Triumph

Triumph Stockholm Norr blir ny återförsäljare för Triumph och kommer att ansvara för försäljning och service av Triumph i Stockholm.


-Vi på Triumph Stockholm Norr har lång erfarenhet av att jobba med premium-segmentet och är både stolta och förväntansfulla inför förtroendet vi fått, säger Adi Ravid, VD för DSMO-Gruppen AB som Triumph Stockholm Norr nu är en del av.
Från början av April 2021 står ett nytt team redo att ta emot Triumphs kunder i helt nyrenoverade och ombyggda lokaler på Karins väg 5 i Upplands Väsby. Här byggs just nu en fantastisk anläggning som präglas av premiumkänsla med ett stort showroom och en toppmodern auktoriserad verkstad med märkesutbildad personal som alla brinner för Triumph. På övervåningen byggs en tilltagen loungeyta där kunderna kan ta en kopp kaffe och slappna av, sitta ner och jobba eller blicka ut över verkstadsgolvet där motorcykeln tas om hand.
– Vårt mål är att lyfta Triumph till en ny nivå där kunden sätts i första rummet och alltid får en positiv helhetsupplevelse vid ett besök hos oss. Vi är passionerade när det gäller kundbemötande och jobbar kontinuerligt för att förbättra och utveckla vår servicenivå. Triumph är verkligen ett kulturellt ikoniskt varumärke och känns som det perfekta tillskottet till familjen, säger Gabriel Alares, Brand Manager.

-Vi på Triumph Stockholm Norr har lång erfarenhet av att jobba med premium-segmentet och är både stolta och förväntansfulla inför förtroendet vi fått, säger Adi Ravid, VD för DSMO-Gruppen AB som Triumph Stockholm Norr nu är en del av.
-Vårt mål är att lyfta Triumph till en ny nivå där kunden sätts i första rummet och alltid får en positiv helhetsupplevelse vid ett besök hos oss. Vi är passionerade när det gäller kundbemötande och jobbar kontinuerligt för att förbättra och utveckla vår servicenivå. Triumph är verkligen ett kulturellt ikoniskt varumärke och känns som det perfekta tillskottet till familjen, säger Gabriel Alares, Brand Manager.