STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ny film på Honda Hawk 11

Honda Hawk 11 är snart på väg.

Honda har nu släppt en andra film för nya Hawk 11, och som visar nya detaljer.

Vi kan se att design från Africa Twins chassi finns där, från vilken den 1084 kubik tvåcylindriga drivkälla är hämtad. Motorn sitter även i CMX1100 Rebel och NT1100.

Med motorn för Hawk 11 bekräftad kan vi förvänta oss 101 hästkrafter från den nya neo cafe racern, samt 104 newtonmeter i vridmoment. Om parallellerna till Africa Twin dessutom följs längre än motor- och chassidesignen kan man anta att kraften kommer att levereras till bakhjulet via en sexväxlad manuell, med potential för ett DCT-alternativ.

Det finns också en begränsad vy av den främre fjädringen, som verkar visa upp och nedvända gafflar som inte är olik dem som ses på NT1100.

Estetiskt sett verkar cykeln ta det “moderna klassiska” tillvägagångssättet du kan förvänta dig. Från raketkåpans frontkåpa design till retro, cirkulära speglar och pannlampa, Hawk 11 kommer definitivt att vara en cykel som pekar mot det förflutna med sina visuella egenskaper.

Den här andra teasern meddelar också att cykeln kommer att presenteras för allmänheten på motorcykelmässan i Osaka den 19 mars 2022. Så om 10 dagar har vi hela bilden av Honda Hawk 11.

Här kan du se den andra filmen: