STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nya Ducati Horizon V2 hjälm

Ducati Horizon V2. Bild: Ducati.

Nya Horizon V2 är en mix av stil och säkerhet formgiven för äventyr och sport-touring. Den modulära hjälmen är designad av Drudi Performance, exklusivt för Ducati.

Konstruktionen av det yttre skalet är tillverkat av Ultra Carbon i kombination med aramid och glasfibrer. Den inre stoppningen i Carbon Fitting är utformad för att absorbera och sprida den kinetiska energin vid en kollision. Tack vare Eyewear Adaptive-systemet är det möjligt att bära glasögon. Därtill har Ultrawide-visiret en stor yta som garanterar utmärkt sikt och maximal säkerhet. Det medföljande solskyddet ger skydd mot UV-strålar och kan enkelt tas isär för underhåll och rengöring. Hjälmen är förberedd för användning av kommunikationssystemet N-com B-902X, som är enkelt att installera.

Ny grafisk design förstärker färgerna och Ducati-logotypen. Hjälmen är en del av Ducatis nya 2022 Apparel-kollektion som även inkluderar Tour C4 och Atacama C2 jacka och byxa. Dessa är designade av Aldo Drudi. Du hittar produkterna i Ducati onlinebutik, eller hos din närmaste återförsäljare.

Ducati Atacama C2 jacka. Bild: Ducati.