STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nya Ducati Streetfighter V2 och V4 SP

Nya Ducati Streetfighter V4 SP. Bild: Ducati.

Ducati utökar Streetfighter-familjen med introduktionen av två nya modeller: Streetfighter V2 och Streetfighter V4 SP, härledda från Ducatis ”Fight Formula”.

Streetfighter V2

Den nya Streetfighter V2 är en nakenhoj som kombinera den sportiga Panigale V2:s DNA med både attityden och stilen hos Streetfighter. Resultatet är, enligt tillverkaren, en lätthanterlig maskin, med rätt dos kraft för att säkerställa häftig prestanda och maximal körglädje. Motorn i Streetfighter V2 är den 955 kubik Euro 5-kompatibla Superquadro, som kan leverera en maximal effekt på 153 hästkrafter vid 10 750 varv per minut och ett maximalt vridmoment på 101,4 Newtonmeter vid 9 000 varv per minut.

Streetfighter V2 kommer att finnas tillgänglig hos Ducati-återförsäljare från och med december 2021 i färgen Ducati Red med svarta fälgar. Cirka pris 179 900 kronor.

Streetfighter V4 SP

Den nya Streetfighter V4 SP erbjuds i en numrerad version och är märkt med den välkända ”SP”, som står för Sport Production. Enligt Ducati är modellen den mest adrenalinpumpande nakenhoj från produktionslinjen i Borgo Panigale. Det tack vare en speciell teknisk utrustning som kombinerar “Fight Formula” med “SP”-specifikationerna. Motorn är en 1103 kubik Desmosedici Stradale med 208 hästkrafter som kan leverera ett vridmoment på 123 Newtonmeter vid 9 500 varv per minut. Euro 5-kompatibel. 

Streetfighter V4 SP kommer att finnas hos Ducati-återförsäljare från och med januari 2022. Cirka pris 354 900 kronor.

Här kan du titta närmare på båda maskinerna i det fjärde avsnittet av webbserien Ducati World Première: