STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nytt garanti-program för Suzuzki

Bild: Suzuki.

Suzukis standardgaranti är på tre år, och nu har den japanska tillverkaren tillkännagett ett nytt Service Activated Warranty-program som säkerställer att garanti kommer att förlängas när hojen servas hos en auktoriserad Suzuki-återförsäljare efter att den treåriga garantin har löpt ut.

I ett pressmeddelande från Suzuki står det att varje gång garantin på en Suzuki-motorcykel förlängs genom service, varar garantiförlängningen tills nästa kvalificerande service.

Garantin förnyas sedan helt enkelt igen, upp till en maximal fordonsålder på sju år eller drygt 11 000 mil, beroende på vad som kommer först.

Suzukis serviceaktiverade garanti tillför inte någon extra kostnad för ägaren, och är även tillgänglig på begagnade motorcyklar – även med utgången garanti och luckor i servicehistoriken. En sådan begagnad hoj kommer att få en ny ett-års-garanti, aktiverad om den servas hos en auktoriserad Suzuki-återförsäljare och ”går igenom en Suzuki Motorcykel Health Check i första hand”, enligt Suzuki. Den ettåriga garantin kommer att aktiveras 30 dagar från servicedatumet.