STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nytt nummer ute nu!

Denna vecka har ett rykande färskt nummer av MC-Folket landat i våra medlemmars brevlådor. I detta nummer har vi skickat Magnus Klys på ett test av nya Triumph Tiger Sport 660 och Magnus ”Kotte” Granqvist fick ta sig an BMW-syskonen F900R och F900XR på både landsväg och bana i Skåne. Vi hann också med flyget till Italien för att besöka internationella MC-Mässan i Milano och kolla in alla nya hojmodeller innan vi vände tillbaka till Perstorp i Skåne för att intervjua Ida Hahne om hennes MC-intresse och sociala medier. Dessutom rapporterar Weronica Ljungström från ett fantastiskt Norge där hon varit med H-D Pan America. 

Som om detta inte vore nog skickar vi med 32 sidor School-bilaga från SMC School också 👌🏻 Bland annat alltså… Trevlig läsning!

Detta är bara några av de reportage du hittar i senaste numret av MC-Folket. Vill du också få den i brevlådan? Såklart du vill… Då är det bara att bli medlem i SMC! Förutom MC-Folket får du mängder med andra rabatter som snabbt tjänar in medlemspengen åt dig. Medlem blir du här!