STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Projekt Triumph TE-1 redo för fas 4

Projekt Triumph TE-1 redo för fas 4, under de kommande sex månaderna. Bild: Triumph.

Det officiella slutet av samarbetsstadiet för TE-1-projektet är klart idag. Nu är den färdigställda prototypen redo live-testprogrammet, och fas 4.

Det unika samarbetet kom till för att skapa banbrytande utveckling inom specialiserad teknik kopplat till elmotorcyklar samt innovativ och integrerad teknisk design. 

Aktörerna i samarbete är; Triumph Motorcycles, Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd och WMG vid University of Warwick. Finansierat av Office for Zero Emission Vehicles genom Innovate UK.

Fas 3 av TE-1-projektet har nu nått sitt slutförande med den slutliga konstruktionen av prototyp-modellen som integrerar alla de senaste innovationerna från projektpartners arbetsflöden.

Det övergripande målet för TE-1-projektet var fokuserat på att utveckla kapacitet för elektriska motorcyklar. Att ge input till Triumphs framtida utbud av elmotorcyklar, driva innovation, kapacitet och nya immateriella rättigheter. Plus att stärka trovärdigheten och profilen för brittisk industri och design.

Nu inleder man testfasen av TE-1-projektetet och under de kommande sex månaderna kommer man att genomföra ett omfattande live-testprogram inom Triumphs toppmoderna anläggningar. 

Mer kommer, kan vi lova.