STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

RiMS Racing, ett nytt racingspel

RiMS Racing bjuder på tusentals möjligheter, både som förare och mekaniker. Pressbild.

Nu har Studio RaceWard, den italienska utvecklaren av racingvideospel, presenterat sin senaste skapelse: RiMS Racing.

Ett realistiskt utbud av de snabbaste europeiska och japanska supersporthojarna på marknaden; Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR och Yamaha YZF-R1. Varje motorcykel är ihopkopplad med en speciell algoritm för en jämn och realistisk virtuell förarupplevelse.

Raceward Studios samarbetade med alla tillverkare för att se till att deras virtuella hoj förblev så trogen mot körupplevelsen i realtid som möjligt.

Spelaren kan uppgradera sina motorcyklar och ersätta varje element från en lista med över 500 officiella komponenter, allt från däck till motoroljor och allt däremellan. En kontrollfunktion ger en realtidsanalys av hojens prestanda så att du kan se effekten av var och en av ändringarna. Det finns även 200 officiella utrustningsartiklar för din föraravatar.

RiMS Racing kommer att finnas tillgängligt senast den 19 augusti, och på följande plattformar; Nintendo Switch, Playstation 4/5, Project Scarlett, Xbox One/Series och PC via Epic och Steam.